La Biblioteca Ferrer i Guārdia celebra avui el Dia Internacional dels Parcs Naturals

Dibuixa'm un parcLa Biblioteca Ferrer i Guàrdia d'Alella s'ha afegit al programa Parcs i Biblioteques, naturalment! que promou la Diputació de Barcelona i celebrarà aquest dimecres, 24 de maig,  el Dia Internacional dels Parcs Naturals amb una activitat que es farà simultàniament a nou biblioteques del Maresme.  A cada biblioteca un il·lustrador acompanyat d'un narrador explicarà i il·lustrarà en directe tres contes relacionats amb el parc natural més proper a l'equipament.

A Alella, s'aprofitarà aquesta celebració per fer una activitat a l'aire lliure al Parc de l'Hort de la Rectoria, a tocar de la Biblioteca Ferrer i Guàrdia. Serà a partir de les 18h i consistirà en un taller infantil dinamitzat per la il·lustradora Alba Garcia i la narradora Alicia Molina. L'acte és obert a tothom. 

Aquesta iniciativa de la Gerència de Serveis de Biblioteques i la Gerència de Serveis d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona neix amb l'objectiu de millorar el coneixement del territori, així com de dur a terme activitats de sensibilització i d'educació en el marc d'una reflexió global de la conservació de patrimoni natural i cultural, del desenvolupament socioeconòmic de la població que viu dins i a l'entorn dels espas protegits i l'ús social que la societat fa d'aquestes realitats.

Informaciķ publicada el 24 de maig de 2017