Tallers de vins i gastronomia
ENTRADES EXHAURIDES
TALLER DE TALL DE PERNIL AMB VINS DO ALELLA
Vine a descobrir els secrets del pernil ibèric de les mans del professional Santi Ramos. Taller d'aprenentatge per a tallar pernil amb ganivet i tast amb vins DO Alella, amb el sommelier Ricard Zamora.
Us proposem un taller, lúdic i participatiu, per aprendre a tallar el pernil amb ganivet i a maridar-lo amb vins de la DO Alella. La sessió està dirigida per dos professionals, un expert tallador, Santi Rams,i un sommelier, Ricard Zamora, que ens ajudaran a gaudir al màxim d'aquesta experiència. El taller té una durada d'una hora i mitja, durant la qual tastarem el pernil i aprendrem a maridar-lo amb els vins o espumosos més adients a les seves aromes.
Dia: Divendres 31 de març, de 20 a 22h.
Lloc: Celler de Can Magarola
Preu: 18 euros.
Cal inscripció prèvia a l'Oficina de Turisme alella.ofturisme@alella.cat
Aforament: 27 persones.