Punt de càrrega de vehicles elèctrics
Arxiu extern

L'Ajuntament d'Alella va inaugurar el 15 de juny de 2013  un punt de recàrrega de vehicles elèctrics del municipi, per a ús de tota la ciutadania que disposi d'un vehicle d'aquestes característiques. El servei està instal·lat a l'aparcament de Can Lleonart. Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament pretén promoure la mobilitat sostenible i saludable, afavorint l’ús d'aquest tipus de vehicle menys contaminant i respectuós amb el medi ambient.

El punt de recàrrega podrà ser utilitzar per qualsevol conductor o conductora, però per caldrà  recollir prèviament una targeta específica que es lliurarà a l'Ajuntament (Plaça de l'Ajuntament 1), en horari d'atenció al públic.

La recàrrega no té cap cost per a l'usuari que podrà utilitzar-la cada cop que ho necessiti sense limitacions. El cost de l'adquisició de la targeta serà de 5 euros per a les persones empadronades a Alella, i de 10 euros per a les persones d'altres municipis. El punt de càrrega disposa de dues places d'aparcament i dos endolls, de manera que es podran recarregar dos vehicles al mateix temps.

ACCEDEIX AL TRÀMIT DE SOL·LICITUD DES D'AQUEST ENLLAÇ