Espai Jove
Arxiu extern
 • tel: 
  93 540 72 45
 • Horari:

  De dilluns a divendres, de 16 a 20h
  Dimarts i dijous, de 10 a 14h
  Tancat del 19 de juliol al 14 de setembre.
  Tancat del 21 de desembre al 7 de gener de 2017


 • Superada l’etapa escolar que ha desenvolupat durant vuit dŔcades, les Escoles Fabra inicien ara una nova etapa sense perdre l’esperit amb el qual es van crear: ser un espai de referŔncia educativa i formativa per al poble. L’edifici, constru´t i cedit al municipi pel MarquŔs d’Alella l’any 1934, s’ha condicionat per acollir l’Espai Jove. El nou equipament de Joventut, ubicat a la primera planta suposa la unificaciˇ en un mateix espai dels dos equipaments juvenils que funcionaven fins ara: l’└gora-Punt d’Informaciˇ Juvenil i el Casal de Joves. El nou espai de referŔncia pel jovent alellenc tambÚ acollirÓ a partir del proper mes de setembre l’Esplai Guaita’l.
  La segona planta es concentren les activitats educatives de Centre de Formaciˇ d'Adults-Espai Actiu d’Alella i l’itinerari formatiu i professional PFI/PTT Baix Maresme.  AixÝ, els espais de la planta baixa es poden utilitzar per altres usos: una aula s’ha reconvertit en el taller de restauraciˇ de mobles de Can Lleonart, es mantÚ l’espai d’informÓtica i es reserva l’aula del pavellˇ lateral com a espai polivalent i d’exposicions per a les entitats del poble.
  L’edifici s’ha fet accessible amb la instalĚlaciˇ d’un ascensor;  s’ha repintat per dintre i per fora, amb colors diferenciats segons l’˙s de l’espai; s’han reformat els lavabos; s’ha instalĚlat un espai office i s’han canviat persianes, portes i els vidres de les finestres. El pati tambÚ s’ha condicionat amb la instalĚlaciˇ d’arbres i bancs.

  ESPAI JOVE

  L'Espai Jove acull el Servei d'Informaciˇ Juvenil, un servei municipal que dˇna atenciˇ personalitzada, confidencial i gratu´ta i que ofereix informaciˇ i assessorament sobre: ensenyament, treball, habitatge, beques, cursos i tallers, salut, associacionisme, moviments socials, lleure, cultura, natura, esports, premis, concursos, activitats de vacances, viatges,...

  Entre d'altres serveis, a l'Espai Jove hi podeu trobar:  autoconsulta d'informaciˇ, Internet, ordinadors per fer  treballs, gravadora, 2 webcam, borses de treball esporÓdic (cangurs i classes particulars), curs de cangurs,  tramitaciˇ de carnets internacionals (ISIC i ITIC) i d'alberguista, (alberguista jove, adult, familiar, grup) suport a entitats i colĚlectius juvenils, viatgeteca, espai per a exposicions, fulletons informatius temÓtics, agenda d'activitats, hemeroteca jove, prÚstec de material documental, cartelleres informatives...

  Consulteu l'oferta de serveis i activitats en aquest enllaš