IncidŔncies viÓries
AFECTACIONS VI└RIES amb motiu de Les oBres de Reurbanitzaciˇ de Can Calderˇ

Amb motiu de les obres de reurbanitzaciˇ del sector de Can Calderˇ a partir del 23 de febrer de 2017,  i durant quinze dies, aproximadament, no es podrÓ transitar pel carril ascendent que quedarÓ fora de servei i es concetrarÓ la circulaciˇ en el carril central que podrÓ ser utilitzat tant pels vehicles que girin a l'esquerra cap al carrer de Les Heures com els que transitin per la carretera en direcciˇ Granollers. Es recomana als conductors que extremin les precaucions.

D'altra banda, durant el dia 25 de febrer de 2017, es realitzaran obres de serveis que provocaran restriccions puntuals de trÓnsit ambdˇs sentits de circulaciˇ de la rambla d'└ngel GuimerÓ a l'alšada del carrer de Les Heures. Mentre durin els treballs es donarÓ pas alternatiu.

TANCAMENT PROVISIONAL DE L'aparcament de can calderˇ i habilitaciˇ de l'aparcament alternatiu a la riera principal, 30 (entre els carrers Charles Rivel i la Plaša d'Antoni Pujadas)

Amb motiu de les mateixes obres de reurbanitzaciˇ a partir d'aquest divendres, 24 de febrer, i fins a l'acabament dels treballs es tancarÓ provisionalment l'accÚs als dos aparcaments de la zona de Can Calderˇ. Per tal de facilitar l'estacionament, s'ha habilitat com a aparcament alternatiu la parcelĚla de la Riera Principal, 30, situada entre els carrers de Charles Rivel i la plaša d'Antoni Pujadas.


Informaciˇ publicada el 22 de febrer de 2017