Escrit Alella Primer-CP setembre 2016: "Setembre de nou"
  • Alella Primer-CP

    Ja hem passat la Festa Major i amb l'arribada del mes de setembre donem la benvinguda a l'esperada Festa de la Verema. Com a territori vitivínicola que som, hem de fer prevaldre el nostre producte més preuat, junt amb la millor gastronomia de la zona.  

    És el moment d'obrir les portes del nostre municipi i oferir, tan als nostres veïns i veïnes, com a totes aquelles persones que any rera any ens visiten, el gaudir d'un bon vi d'Alella i d'una cuina elaborada amb productes del maresme, ja sigui amb el tapes+vi, sopant a la mostra gastronòmica o bé participant en les diferents activitats programades relacionades amb el món del vi i dirigides a un públic molt ampli amb l'objectiu de dónar a conéixer i promoure la cultura del vi, la DO Alella i tot allò que l'envolta.

    Cal agrair la col.laboració i la implicació dels treballadors i treballadores de l'ajuntament, de les entitats, comerços, bars, restaurants i cellers de la DO Alella, perquè aquests tres dies de celebració de la Festa de la Verema siguin un èxit.

    I dins de les activitats del que serà el primer Vi+ del Vi DO Alella, el Mercat tornarà a obrir les seves portes el dia 1 d'octubre on es podran degustar les tapes elaborades per les diferents parades amb un vi d'Alella i amb música en directe de fons.

    Si el vi és el nostre gran protagonista aquest mes de setembre, també hi tenen el seu espai les associacions del nostre poble amb la Fira d'Entitats. Gràcies a elles també, i a la ciutadania, el nostre municipi és viu. Des de l'esport, passant per la cultura, el lleure, l'educació, la gent gran, el voluntariat, l'emprenedoria; són l'eina de cohesió social que hem de saber mantenir i donar suport.

    La Fira de professionals, que se celebrarà el pròxim 9 d'octubre, també n´és un exemple de la tasca que du a terme l'entitat que dinamitza el comerç i el teixit empresarial del nostre poble i on es poden donar a conéixer els i les professionals del municipi.

    No voldria deixar de fer esment a la nostra diada, l'11 de setembre, en la que Alella Primer-Candidatura de Progrés també hi serà fent la ofrena floral i desitjant que aquest dia sigui un dia de celebració per a tots els catalans i catalanes.