Escrit AP-CP setembre de 2017: "Pau per davant de tot"
  • Alella Primer-CP

    El passat 17 d'agost una terrible notícia ens posava en alerta des dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. Com si no pogués ser real, ens assabentàvem en directe de l'atemptat terrorista que acabava de patir Barcelona a la Rambla i més tard al passeig marítim de Cambrils.  

    Colpits per aquest atac criminal, des d'Alella Primer-CP, volem compartir avui l'immens dolor i la indignació de la ciutadania de Barcelona i de la del conjunt de Catalunya pels terribles moments  viscuts i que per molts, serà difícil d'esborrar de la retina i de la memòria.

    Condemnem aquestes actes i mostrem un clar rebuig al terror. Estem convençuts de que l’única resposta possible és la unitat de la ciutadania, de Catalunya, del conjunt d'Espanya, d'Europa i del món. Defensant els drets, la llibertat i la democràcia, essent diversos i solidaris, i sense por.

    Mostrar la nostra indignació per les paraules de la regidora del PP del nostre consistori, que sense cap mena d'escrúpols va penjar unes paraules a les xarxes socials barrejant política amb els greus fets acabats de succeir tres hores abans a Barcelona, ferint la sensibilitat de moltes persones en moments en els que el més important és estar al costat dels que han patit aquesta barbàrie (que ens ha colpit a tots) i d'esclarir i trobar els autors de l'atemptat.

    Des d'aquestes línies, el nostre grup municipal trasllada el condol a les famílies de les víctimes mortals i desitgem la recuperació de les persones que han estat ferides en aquest atemptat. Volem reconèixer i agrair l'actuació dels cossos de seguretat i del personal sanitari que va saber donar una bona resposta a aquesta situació d'emergència i que continuen treballant per que una   tragèdia similar no es torni a repetir en el futur.

    Volem la pau i la llibertat amb respecte. #NoTenimPor