Escrit PP abril de 2017: "No existeix la llibertat sense la seguretat"
  • pp

    Hem de ser realistes i és que sense seguretat la llibertat queda extingida.

    El Grup Municipal del Partit Popular d'Alella insisteix en que l'alcalde Francisco compleixi les seves promeses. Hem de recordar insistentment a Francisco que va ser ell qui va prometre fa un any tornar a reunir als veïns d'Alella per donar explicacions sobre la inseguretat al poble.

    Aquesta invenció de les mini-audiències només pretenia una baixa participació i així poder tancar l'expedient. Per Francisco és massa perillós i incòmode que els veïns es trobin i parlin, contrastin el que els passa i es queixin de manera inequívoca contra la mala gestió del govern. Es veu que les concentracions si no són per la independència no interessen. Fa gràcia que el totalitarisme de Francisco amb la seva majoria absoluta que ens recorda a cada moment, esdevingui d'algú que fa dir-se d'esquerres, encara que d'això la història té masses exemples, la més recent a Veneçuela. El “madurisme” ha trobat el seu espai a Alella amb el Francisco.

    Les mini-audiències ha ajuntat poc més de 140 persones. Un absolut fracàs. Exigim transparència, però la de veritat.

    Sembla que les càmeres comencen a funcionar i per això n'exigim més. Exigim explicacions sobre la nova ocupació que s'ha produït a Alella i que el govern no vol explicar. Transparència senyors, transparència i que se'ls vegi quan mal gestors són.