Escrit CDC novembre de 2016: "En positiu"
  • Logo convergentsGaudir de la tasca d'oposició és difícil, però possible. És trobar a les nostres responsabilitats allò que més ens motiva, per tal que ens ajudi a millorar aquells aspectes que generen més controvèrsia o simplement queden estancats o en l'oblit.

    Durant tots aquests mesos els diferents grups hem manifestat allò en el que no estem d'acord i que és el que nosaltres faríem. Tenim clar que les propostes ofertes poden ser difícils d'entendre pels qui governen, però tot i amb això fem pedagogia continua per ser propositius en totes aquelles circumstàncies que mereixen una ajuda i que puguin significar una millora per tothom.

    Hem tingut moguda amb el cos policial. S'ha decretat un cap de policia sense consens i sense concurs (ambdós circumstàncies mereixeran el seu estudi més endavant), i això que és una situació greu, amaga al darrera situacions molt més nocives en la relació entre treballadors i govern d'Alella. Destaquem per una banda l'absoluta manca de confiança existent entre  ambdues parts, i per l'altre costat la desorientació del cos policial envers quin serà el seu futur a mig i llarg termini.

    Nosaltres proposem que s'avinguin a dissenyar els corresponents plans de carrera dels treballadors públics de la nostra administració. Què s'espera d'ells; quins són els seus drets i obligacions; com poden prosperar professionalment (quins seran els requisits i els objectius a assolir per millorar, tant econòmicament com jeràrquicament). Tot això tenint en compte que som una organització amb un pressupost que supera amb escreix 10 milions d'euros i prop d'un centenar de treballadors directes. És una proposta que de ben segur generarà els nivells de confiança òptims per a que no es repeteixi el desgavell dels últims anys en el nostre compromès cos policial.

    D'altra banda hi ha hagut canvis al Casal d'Alella. L'Alberto Garcia ha dimitit com a President. Nosaltres volem agrair-li la feina feta, que ha estat molta, bona i sobretot desinteressada. Ell va ser l'autèntic desllorigador que va permetre que abans de les properes eleccions tinguem un nou casal d'Alella i un espai socio-cultural de qualitat. Sabem que pensar diferent no és fàcil, però el temps demostrarà que la mediocritat de la crítica no podrà enfosquir la grandesa de la teva feina.