Escrit PDeCAT setembre de 2017. "Prou!"
  • Logo PDeCAT

    És inevitable que parlem del vil assassinat que es va produir a Barcelona. Un acte covard, salvatge, mesquí  i tots els desqualificatius que se'ns puguin passar pel cap seran pocs per consolar la pèrdua de vides innocents.

    Utilitzar-ho políticament és, sense cap mena de dubte, un oportunisme barroer que lluny de provocar l'efecte buscat, el que aconsegueix és el rebuig més profund i unànime. El PP d'Alella, novament, ha comés una greu relliscada per dir-ho d'alguna manera. El seu post a les xarxes socials només denota una absoluta manca d'empatia amb les víctimes i una perversió del que significa el treball polític.

    No n'hi ha prou amb una disculpa. Ha de ser conseqüent amb el que ha fet i assumir la seva responsabilitat presentant la dimissió immediata i irrevocable. No hi ha cap opció que li permeti una sortida acceptable al fangar on ella soleta s'ha ficat i que difícilment se'n podrà sortir.

    El Partit Demòcrata expressa el seu malestar i reprovarà a la regidora del Partit Popular d'Alella en el proper Ple per les seves detestables manifestacions. Tant mateix recolzarem, com la resta de grups municipals, que el govern prengui les accions oportunes contra la regidora i el grup municipal a qui representa. Al final tot molt lamentable i molt llastimós, i alhora farts que el poble d'Alella sigui notícia constant als mitjans de comunicació per les accions  del Partit Popular.

    D'altra banda ja tenim a tocar l'1 d'octubre. Com a catalans tenim el dret a escollir el nostre futur com a País. Tant els que volem una Catalunya independent com aquells que creuen que no és el millor camí, tots tenim l'oportunitat de fer-nos escoltar i no l'hem de perdre. Ni les pressions d'un govern espanyol amb tics imperialistes; ni les accions d'una justícia espanyola captiva dels interessos partidistes del PP; ni tant sols el bombardeig mediàtic al que estem cada dia sotmesos, seran prous per fer-nos defallir en la nostra fita: el dia 1 d'octubre de 2017 el poble català decidirà el seu futur i ho farà palès a la resta del món.

    Us volem convidar al acte obert que el proper dia 5 de setembre que el Partit Demòcrata d'Alella farà a les Golfes de Can Lleonart a partit de les 20h. Tindrem una convidada molt especial, la diputada i ex-Consellera Irene Rigau. Ella ens explicarà en quin moment ens trobem.  Tindrem un torn obert de preguntes per a que els assistents puguin expressar les seves inquietuds i dubtes sobre el Referèndum. Bona Festa de la Verema!!