Escrit PDeCAT desembre de 2017. "Junts per Catalunya"
  • Logo PDeCAT

    Encetem un nou procés electoral de vital importància. És cert que no és el primer cop que ho diem, però insistim i  reafirmem amb contundència les nostres aspiracions republicanes.

    JUNTS PER CATALUNYA, la llista tranversal del President Puigdemont, és l'opció aglutinadora de diferents sensibilitats que defensa de forma clara i gens partidista les aspiracions legítimes del poble català. Fem-li costat sense dubtar-ho. El President, sense cap mena de temor ni hipoteques partidistes, ha sabut gestionar una llista de dones i homes amb excel·lents capacitats i un extrem compromís amb Catalunya. I tots sabem que no ha està sent fàcil. En moments així, la nostra implicació ha de seguir sent màxima i no defallir en la marató per la República de Catalunya.

    Voteu Junts per Catalunya. Voteu  la llista del President Puigdemont.

    En l’àmbit local estem en procés d'aprovar els pressupostos del 2018. És obvi que la majoria absoluta d'ERC no ha de tenir cap mena de problema per aprovar la seva proposta continuista. Nosaltres hem insistit en la necessitat de dotar a la nostra Policia d'efectius i recursos per ajudar-los a protegir-nos. ERC i el Partit Demòcrata hem acordat que en el primer trimestre de 2.018 s'augmentarà en 4 policies més el nostre cos; disposaran d'un sistema GPS en els vehicles; se'ls dotarà d'equips informàtics als vehicles per tal que l'accés a la informació dels agents sigui instantània. També hem acordat la incorporació de  nous vehicles i de suport administratiu per les tardes, evitant així que els propis agents tinguin que atendre les trucades dels ciutadans i ciutadanes mentre estan fent altres serveis. Tot un conjunt de millores que ambdues formacions hem sabut pactar i s'aplicaran de forma ràpida i efectiva.

    Tingueu Bones Festes tot insistint en l'alliberació dels nostres presos.