Escrit PDeCAT abril de 2018: "Perseverança contra la repressió"
  • Logo PDeCAT

    En el Ple de març vam presentar una iniciativa que permetrà donar el nom d'1 d'Octubre a un espai del nostre poble. Aquesta moció va ser aprovada per unanimitat, fet que agraïm profundament als companys i companyes del Plenari per la importància i el simbolisme que això representa.

    Mentre es llegia la moció, un grup de ciutadans van marxar de la sala de Plens. No farem comentaris, realment no els mereixen. Aquesta manera de fer és la que domina l'estat espanyol. Una manera de fer autoritària i inquisitiva que els impedeix entendre que existeixen d'altres maneres de pensar i per tant els impedeix respectar la pluralitat de pensaments. Una pluralitat que la viuen com un atac a les seves creences i simbologies; una pluralitat per ells perillosa, doncs posa de manifest el seu anquilosament intel·lectual i la seva manca de flexibilitat per poder explorar d'altres maneres d'entendre la vida. Per ells les coses són a la seva manera o no són. I si no són, cal destruir-les.

    Vam aprovar la moció per unanimitat i just 24 hores després eren engarjolats 5 innocents més, tot agreujat amb la retenció per part de la policia alemanya del President Puigdemont, fet que ens porta a una situació d'extrema gravetat política i social. Defensar legítimament el pensament de més de 2 milions de persones és delicte a Espanya. Gent  normal, amb vides normals i famílies normals que fan el que el poble de Catalunya els ha encomanat. Aquest és el “gran delicte” que han comés i que els manté de forma indefinida tancats, mentre delinqüents confessos poden moure's lliurement per on volen. Aquesta és la “justícia espanyola”, una farsa i una hipocresia, indigna en tota la seva dimensió.

    Aquests que van marxar ens volen també a la presó. Aquests que omplen les xarxes de porqueria contra qualsevol que no pensi com ells o elles, ens volen a la presó. Ho sabem i no us permetrem que el vostre odi i la vostra rancúnia ens afecti el més mínim. Heu de saber que contra la vostra aversió al diferent, nosaltres persistirem. No ens rendirem, perquè Sí existeixen d'altres maneres de fer. Perquè Sí desitgem la llibertat en tot el seu abast, perquè les vostres limitacions i mancances no impediran que el nostre País pugui ser com vulgui ser i no pas com ens obliguin els de Madrid juntament amb els seus sicaris.

    La gent del Partit Demòcrata d'Alella lluitarem per a que així sigui, des de l'unitat d'acció i la responsabilitat que el País ens demana.