Escrit ERC+SxA juny de 2017. "A la meitat del mandat 2015-2019"
  • Logo ERC+SxA

    La gent d'Esquerra Republicana de Catalunya-Sumem per Alella ens vàrem presentar a les eleccions municipals amb el compromís de treballar amb honestedat i transparència i amb la voluntat de continuar fent avançar Alella.

    El programa es va materialitzant. Les inversions previstes es troben en diferents fases d'execució o planificació: la recuperació del celler de Can Magarola, la construcció del nou espai cultural del carrer Santa Madrona, les obres per millorar l'accessibilitat a l'edifici de l'Ajuntament, la instal·lació de les càmeres de control de matrícules, l'adequació de nous espais públics, les millores en el camp municipal d'esports i el pavelló, les de l'enllumenat i la pavimentació d'alguns barris, les obres per eixamplar el carrer Lleida... són exemples de la tasca ja acabada o en curs.

    Les activitats culturals i artístiques als equipaments de Can Lleonart, Can Manyé i la biblioteca, així com les propostes turístiques i enoturístiques tenen un elevat grau de satisfacció per part dels usuaris. S'han engegat nous projectes culturals i de lleure per a infants, adolescents i joves, i apostem perquè l'atenció a les persones, en tots els seus vessants, sigui de qualitat.

    Treballem per al medi ambient. S'han millorat els percentatges de recollida selectiva dels residus i treballem per a la millora contínua del sistema de recollida. En els terrenys boscosos de titularitat municipal hem intervingut per a lluitar contra les plagues de l'arbrat. Hem aconseguit millores importants en el transport públic: Alella ha doblat la seva comunicació amb Barcelona amb la línia d'autobusos.

    Estem engegant diversos mecanismes i òrgans que facilitin la participació de la ciutadania en els afers públics municipals:  el reglament de participació, les audiències públiques, la sindicatura de greuges municipal, entre d'altres.

    Tota aquesta acció de govern es pot materialitzar perquè comptem amb l'eficàcia i la professionalitat del personal de l'Ajuntament. Un èxit sempre és el resultat d'una feina d'equip. Amb tot, en el camí d'avançar sempre hi ha dificultats. A vegades surten entrebancs i no es pot arribar a tot tan aviat com voldríem. Però això no ens ha pas d'aturar.

    Tampoc ens aturarem en el nostre compromís d'estar al costat de la majoria de la ciutadania en el procés democràtic per tal de dur Catalunya, si així ho decideix la seva gent, a ser un país independent.