Escrit PDeCAT de gener de 2019: "Gràcies"
  • Logo PDeCAT

    Gràcies Jordi Sànchez, Jordi Turull, Josep Rull i Quim Forn, presos polítics que heu fet el gran sacrifici de seguir una vaga de fam per denunciar un sistema judicial espanyol que no contempla els mínims Drets Humans.

    Gràcies presos polítics que heu estat en vaga de fam per posar novament sobre la taula un sistema judicial espanyol que executa una indigna venjança sobre les vostres persones per castigar un poble que reclama la seva llibertat.

    Gràcies als nostres presos i preses, exiliats i exiliades pel vostre sacrifici i el de les vostres famílies per la salvaguarda de la dignitat de tot un poble. Un poble que espera amb impaciència la seva llibertat i amb urgència el vostre alliberament el vostre retorn. Us trobem a faltar. Us volem a casa.

    Gràcies per prendre la  decisió de finalitzar la vaga de fam ens permet a tots alleugerir-nos en el patiment per la vostra salut. Heu d'estar forts físicament i sencers mentalment per afrontar amb fortalesa un judici infame. Estem i estarem al vostre costat .

    En clau local les coses no semblen canviar, més aviat empitjoren per la manifesta incapacitat del govern d'arribar a consensos que permetin la cohesió dels treballadors i treballadores d'aquest ajuntament. La divisió no és la solució i l'opció d'enfrontar no resolt res. Només enquista el problema. Ens venen mesos complicats si el govern no enterra la destral i busca la solució justa.

    La nostra formació enceta l’últim tram de legislatura amb il·lusió, amb energies renovades i amb la voluntat de poder resoldre les diferents problemàtiques que en 16 anys d'altres no els ha donat temps a eliminar.

    2019 serà un nou repte, una nova oportunitat pels nostres projectes, tant personals com col·lectius. Una nova possibilitat per resoldre els nostres neguits i ajudar a d'altres a aconseguir-ho.  Bones Festes