Escrit AP-CP desembre de 2018: "Desembre"
  • Alella Primer-CP

    Tenim un problema encara no resolt. En el Ple d'aquest passat mes de novembre vàrem tenir a la policia local manifestant-se a la plaça de l'Ajuntament per reivindicar diferents punts del conveni  dels treballadors que ja fa més de dos anys que s'està negociant amb el govern i que encara no s'ha pogut desencallar.

    Podem entendre ambdues parts, però el que sí pensem és que la seguretat del nostre poble és tant important com ho és garantir l'assistència sanitària a la ciutadania i que cal arribar a un acord l'abans possible, perquè els veins i veïnes d'Alella el que necessiten és sentir que la seva seguretat en el municipi està garantida i això només es transmet si a la vegada la policia local treballa en condicions òptimes i equitatives. Esperem que aquest govern resolgui ben aviat la situació en benefici de totes i tots.

    Volem reivindicar des d'aquestes línies el 25 de Novembre, dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones. Rebutgem la violència patida per les dones i expressem el nostre dol per les 41 dones assassinades durant aquest 2018 (ja en són 967 des de 2003) per violència masclista i per les nenes i nens que pateixen les seves conseqüències. Volem una vegada més fer públic el nostre compromís d'erradicar la violència masclista amb polítiques i mesures concretes a totes les administracions on els i les socialistes tenim presència. Ho hem demostrat amb l'actual govern de Pedro Sánchez, el socialisme posa en pràctica allò que defensa i demostra, que el feminisme és més que un moviment social, és l'eina d'igualtat real entre homes i dones.

    I agafant el sentit de les dates en les que entrem, el desembre i les festes de Nadal, a banda de la campanya comercial i de dinamització d'activitats nadalenques del poble, no oblidem de participar també en les diferents campanyes solidàries, com el gran recapte del Banc d'Aliments o en la Marató per a la investigació de malalties, amb activitats que es celebraran a tot el poble durant el cap de setmana de 15 i 16 de desembre. Participem-hi! Tothom ha de poder gaudir d'aquests dies màgics, sobretot els més menuts.

    Bon Nadal i bon any 2019!