Notícies
Convocat el concurs per a la creació de la imatge gràfica de la 44a Festa de la Verema
L'Ajuntament compta enguany amb el suport de l'Associació de Directors d'Art i Dissenyadors Gràfics (ADG-FAD) per a la convocatòria del concurs

Trepitjada de raïmL'Ajuntament convoca els professionals i equips de disseny gràfic a presentar-se al concurs de la imatge gràfica de la 44a edició de la Festa de la Verema, que se celebra del 7 al 9 de setembre. La festa, el principal esdeveniment del municipi. és una celebració de referència dins del món del vi i la millor plataforma de promoció dels vins DO Alella. Cada any s’espera amb entusiasme la nova imatge gràfica de la festa i per aquesta raó l’Ajuntament vetlla per fomentar la plasticitat i la professionalitat del seu disseny. Des de l'any 2012, el concurs està obert únicament a professionals i durant aquest anys han participat en la convocatòria alguns dels més reconeguts equips i professionals del disseny.

Enguany, es dóna un pas més per tal d'incentivar la participació al disposar de l'assessorament i el suport tècnic de l'Associació de Directors d'Art i Dissenyadors Gràfics (ADG-FAD), que serà la que es farà càrrec de recollir les sol·licituds presentades. D'aquesta manera es pretén facilitar el lliurament de sol·licituds e incrementar la difusió del concurs.  

Com a les sis darreres edicions, es tracta d'un concurs de mèrits, remunerat i obert


Procediment

Els interessats hauran de presentar els seus books abans del 15 de març de 2018 a mitja nit per correu electrònic a: adg@adg-fad.org

Un jurat acreditat format per 2 persones de l’Ajuntament d’Alella, la persona coordinadora de la Festa de la Verema, 2 professionals externs del món del disseny gràfic i el guanyadors de l'edició anterior seleccionaran 3 books entre tots els presentats. Es convocarà als tres seleccionats a una reunió amb l’Ajuntament per tal de definir detalladament el briefing de la proposta a desenvolupar per la imatge de la Festa de la Verema 2018.

Selecció de la proposta guanyadora

Es convocarà als 3 finalistes perquè presentin personalment les seves propostes davant de jurat, que en seleccionarà el projecte guanyador. A partir d’aquí, l’equip guanyador treballarà directament amb l’Ajuntament per al desenvolupament i materialització de la proposta i l’adaptació als suports, és a dir l’elaboració de totes les aplicacions requerides.

Els 2 finalistes no seleccionats rebran, prèvia presentació de la corresponent factura, 500 € (IVA exclòs). La proposta guanyadora rebrà també en aquest punt i prèvia presentació de factura, 500 € (IVA exclòs) del total del pressupost del projecte a executar (3.000 € IVA exclòs).

Per a més informació podeu consultar les bases en aquest enllaç

Informació publicada el 12 de febrer de 2018