Notícies
Vi i molt més durant el mes d'octubre
La segona edició del Vi + ofereix una vuitantena d'activitats, del 30 de setembre a l'1 d'octubre COMPRA D'ENTRADES

Cartell Vi+Al setembre la Festa de la Verema, i a l’octubre el Vi+, el mes de la DO Alella. La iniciativa, promoguda pel Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella, va néixer l’any passat amb l’objectiu de dinamitzar el territori, donant a conèixer i promocionant el món del vi a través d’un cicle d’activitats i experiències enoturístiques, promogudes per una seixantena d’agents públics i privats que formen part de la Ruta del Vi de la DO Alella. 

El programa de la segona edició del Vi+ inclou una vuitantena de propostes molt variades en quan a formats, escenaris i continguts. Entre les moltes propostes hi haurà presentacions de vins i visites a cellers; tastos dirigits; menús i tallers gastronòmics; passejades i itineraris; sortides en vaixell i a cavall; propostes de música, teatre, literatura i poesia maridades amb vi; esdeveniments esportius; packs d’hotel, wellness i vinoteràpia, entre d’altres. 

Serà un mes sencer d’activitats, que arrencaran el 30 de setembre i s’estendran fins a l’1 de novembre per 23 municipis del territori. 

La iniciativa està apadrinada per la cuinera maresmenca Carme Ruscalleda i compta amb el suport dels segells turístics de la Generalitat, la Diputació i dels consorcis de turisme del Maresme i del Vallès Oriental. 

Entre les propostes trobarem: 

• Tastos de vi i gastronomia. Els vins i la cuina del territori de la DO Alella a través de degustacions i sopars a cellers, espais especialitzats i llocs singulars. 

• Història i Patrimoni. Passat i present vitivinícola a través d’excursions i visites guiades. Des de l’antiga Baetulo, els Forns Romans de la Fornaca fins a Can Ferrerons passant pel Centre Enoturístic i Arqueològic Vallmora o Alella Vinícola.

• Tallers. Activitats amb fons didàctic per a tota la família: tallers de most per als menuts, de desgorjat d’ampolles de cava, sobre les aromes en el vi, com fer vermut casolà…

• Música, Poesia, Teatre i Literatura. Teatre entre vinyes, poesia i dansa, concerts i actuacions al voltant del món del vi.

• Activitats singulars. Des d’un Escape Wine fins a sortides a bord del Quetx Ciutat de Badalona (un vaixell de principis del segle XX) passant per tractaments de vinoteràpia, wellness i estades a hotels, fins a la Nit de la Pansa Blanca. 

• Enoturisme. Caminades guiades, rutes a cavall o marxa nòrdica entre vinyes fent ruta pels cellers i el paisatge de la DO Alella.  

Més informació sobre totes les activitats programades i compra d’experiències a www.enoturismedoalella.cat/vimes

Llibre Vi+

Llibre Vi+

Fitxer: llibret_VI__2017.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 36
Mida: 4,49 MB

FONT: Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella

Informació publicada el 22 de setembre de 2017