Esta página en castellano This page in english Aquesta pàgina en català
Festivals i festes

 • Festival d'Estiu

  El começament d'estiu sempre està companyat de la celebració del Festival d'Estiu, una programació de concerts i actuacions de dansa, de diversos estils (clàssic, jazz, flamenc, pop, etc.) amb un escenaris peculiars i plens d'encant. Els concerts es programen per alguns caps de setmana del mes de juny i juliol. 
  Més informació


  Festa Major de Sant Feliu
  L'1 d'agost es commemora el dia del patró d'Alella: Sant Feliu. Resulta la celebració més tradicional del municipi i inclou una amplia oferta lúdica i cultural pensada per a tot tipus de públic: balls, concerts, cercavila, correfoc, concursos, espectacles infantils i baixada d'andròmines.
  Més informació


  Festa de la Verema
  El segon cap de setmana de setembre celebrem la festa amb més èxit i tradició del municipi: la Festa de la Verema. Alella es dedica al del vi des de l'època romana i amb aquesta festa ens endinsem en els secrets d'aquest món amb tota una sèrie d'activitats: la benedicció del primer most, la trepitjada de raïm, la Mostra de vins i restauració, parades artesanes, visites guiades a cellers, visites guiades patrimonials, curs de tastavins, concursos, balls, correfoc i moltes més activitats que omplen durant tres dies el poble de diversió, interès i promoció de la cultura vitivinícola.
  Més informació

  Fira de Nadal
  A mitjans del mes de Nadal celebrem la Fira de Nadal amb un seguit d'activitats culturals i infantils, a més a més de la tradicional fira amb paradetes de Nadal, alimentació, decoració, bijuteria, artesania, etc.
  Més informació