Esta página en castellano This page in english Aquesta pàgina en català
Mostra gastronòmica
 • La Mostra gastronòmica és una de les activitats més destacades de la Festa de la Verema. Cada any es reuneixen a l'Hort de la Rectoria tot un seguit d'estands amb restaurants i cellers de la zona amb l'objetiu de dinamitzar les nits de la Verema amb bons vins i plats escollits de la gastronomia local. La Mostra gastronòmica té lloc cada nit de la Festa de la Verema, és a dir, enguany el divendres 4, el dissabte 5 i el diumenge 6 de setembre en horari de 20 a 23 h.

  Participants

  Cellers: ens visiten cada nit els vuit cellers de la DO Alella que són Alella Vinícola (Alella), Alta Alella (Alella), Bouquet d'Alella (Alella), Can Roda (Martorelles), Joaquim Batlle (Tiana), Marqués de Alella-Parxet (Tiana), Roura (Alella) i Serralada de Marina (Martorelles).

  Restaurants: acostumen a acompanyar-nos gran part de la restauració local, a més a més d'altres restaurants de qualitat de municipis propers. En total podeu gaudir cada nit de les propostes gastronòmiques de 7 restaurants diferents (cada restaurant presenta dos plats).

  Altres participants: També donen servei a la Mostra gastronòmica un estand de cafeteria, un estand de pastisseria i un estand de begudes (aigua, begudes no alcohòliques i cerveces).

  Preus i tiquets

  Tiquet de vi: 2 euros (1 degustació de vi sense copa)

  Tiquet de menjar: 4 euros (1 plat )

  Tiquet de pastís: 2,5 euros

  Tiquet d'ampolla: 12 euros (1 ampolla de vi o cava)

  Copa de vidre de la 41a Festa de la Verema: 1 euro