Notícies
Publicat el 23 d'octubre de 201923.10.2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Suma't al gran recapte d'aliments!
El gran recapte

La Fundació Banc dels Aliments, de la qual forma part Càritas Alella com a entitat receptora dels aliments que es recullin al municipi, ja ha començat a preparar el Gran Recapte 2019.

A Alella es farà els dies 22, 23 i 24 de novembre, als supermercats Sorli i Caprabo. Per garantir l’èxit del Gran Recapte cal que tothom col·labori: ja sigui com a voluntari o voluntària fent la recollida d’aliments, aportant producte, o fent difusió de la campanya.

A tot Catalunya es necessiten 195.000 voluntaris i voluntàries i a Alella al voltant de 40 persones per cobrir les diferents franges horàries. Si voleu formar part de l’equip de voluntariat us podeu informar i fer la inscripció a www.granrecapte.com

La major part dels aliments que es recullin al municipi aniran a parar al rebost de Càritas Alella, per lliurar-los a les famílies amb pocs recursos del poble derivades des dels Serveis Socials d'Alella. Els aliments sobrants es destinaran a altres poblacions del Maresme en els quals la recaptació no arriba per cobrir les seves necessitats. L'any passat es van recollir prop de 5.000 kg. 

Els aliments que es demanen són: oli,  llet i conserves.

Pujar al principi de la pàgina