Inscripcions a dames d'honor i hereus de la Festa de la Verema
Hereus i pubilles

Hereus i pubilles

Si voleu que els vostres fills i filles participin de forma activa a la 45a Festa de la Verema com a hereus o dames d’honor, podeu fer les inscripcions per Internet emplenant aquest formulari o bé presencialment a Can Lleonart fins al 19 de juliol. Poden participar-hi els infants empadronats a Alella que en el moment de la festa tinguin entre 8 i 12 anys.

En total s’han d’escollir sis dames d’honor i sis hereus, i en cas que hagi més inscripcions es farā un sorteig per atorgar les places. Si no es cobreixen les places previstes es convidarā als hereus i dames d’honor d'anys anteriors. La pubilla de l’any serā escollida, per sorteig, entre les dames d’honor de l’any anterior que enguany no superin l’edat māxima exigida.

Els infants que s’apuntin hauran de participar a la tallada de raīm que es fa el dimecres 4 de setembre a Can Magarola, i a la inauguraciķ de la festa que es fa el dijous 5 de setembre a la Plaįa de l’Ajuntament.

Per participar cal presentar emplenat aquest  formulari  o bé lliurar aquesta solˇlicitud a Can Lleonart full de solˇlicitud

Publicat el 7 de juny de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versiķ per imprimir
Plaįa de l'Ajuntament, 1, 08328 Alella
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28
alella.ajuntament@alella.cat
NIF. P0800300F
Logo SICTED
Turisme Catalunya
Logo DIBA
Costa Barcelona Maresme
Logo Consell Regulador DO Alella
Enoturisme Alella
Pujar al principi de la pāgina