Notícies
Publicat el 28 de febrer de 201928.02.2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'ORGT implanta la cita prèvia per a la majoria de tràmits
Cita prèvia

A partir d'aquest divendres, 1 de març, la sol·licitud de cita prèvia per ser atès a les oficines de l’Organisme de Gestió Tributària (ORGT) de la Diputació de Barcelona deixarà de ser voluntària per a convertir-se en obligatòria per a la realització de la majoria de tràmits i consultes que habitualment requereixen els contribuents. Aquest requeriment NO és necessari per a la gestió de un seguit de tràmits que es podran continuar realitzant sense necessitat de demanar cita prèvia. Els tràmits que no requereixen cita prèvia són els següents:

 

TRÀMIT

DESCRIPCIÓ

 Registre ORGT

 Presentació d'escrits i sol·licituds

 Domiciliacions

Permet gestionar el pagament dels tributs

mitjançant compte bancari

 Documents

 per pagar

Obtenció d'una còpia del document necessari per

poder pagar un tribut o multa

 Justificants de pagament

 Obtenció del document acreditatiu de pagament

 Embargaments

 Consultar el detall dels embargs


A l'oficina de l’ORGT d’Alella, situada a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament, només s’atenen tràmits del municipi i altres ens públics que es gestionen des d’aquesta oficina. Hi ha altres oficines del territori en les quals es poden realitzar tràmits sol·licitats amb cita prèvia referents a qualsevol municipi. 

En el moment de concertar la cita es demanarà el número de telèfon mòbil o l’adreça electrònica a través de la qual s’enviarà el recordatori de la cita al menys dos dies abans de la data d’atenció i es comunicarà les possible incidències en relació a la cita concertada.

El servei de cita prèvia es pot sol·licitar per qualsevol següents canals: accedint a la Seu Electrònica de l’ORGT, a través de l’adreça orgt.cat/cites, on es mostren les dates i horaris disponibles en cada  una de les oficines; o bé contactant telefònicament amb el número 932029802.

La implantació de la cita prèvia, que segons fons de l'ORGT té per objectiu millorar  l’atenció presencial a la ciutadania, s'implanta quan ja és possible realitzar la majoria de tràmits des de la Seu electrònica d’aquest organisme, el que permet que el ciutadà no s’hagi de traslladar a les oficines i pugui fer els tràmits de manera electrònica a qualsevol hora tots els dies de l’any. 

Podeu consultar tota la informació referent a la cita prèvia, amb els llistats de les oficines d'atenció generalitzada i de les que presten atenció específica del municipi en aquest ENLLAÇ que trobareu a pàgina web de l'ORGT  

Pujar al principi de la pàgina