Filtrar esdeveniments
MaigMes següent
DlDtDcDjDvDsDg
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Mes anteriorJunyMes següent
DlDtDcDjDvDsDg
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Mes anteriorJuliol
DlDtDcDjDvDsDg
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Triar per tipus d'acte Obrir/tancar filtre
Tipus d'actes
Triar per serveis Obrir/tancar filtre
Serveis
Anar a una data Obrir/tancar filtre
Data



Agenda
 
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
DIVENDRES
22
MARÇ
2019
18:30 h
Tast narrat
Què es menjava i es bevia a la masia de Can Magarola al segle XVIII? El conreu de la vinya i l'horta és un paisatge heretat, avui sinònim de qualitat de vida
Lloc Masia de Can Magarola
Ho organitza Ajuntament d'Alella
Preu 10€ (Inscripció prèvia a la biblioteca. Places limitades)
Tipus d'acte Literatura
biblioteques amb DO

Un document d'arxiu ens ajudarà a viatjar en el temps fins al 1723. Visitarem la masia de Can Magarola a través d'un inventari detallat de béns. Què s'hi podia trobar que tingués relació amb la cuina i els conreus? Tot l'entorn de Can Magarola eren vinyes fins als anys seixanta del segle XX. Avui, els pins, les alzines i els xalets substitueixen la vinya. Però el conreu de la vinya ha perviscut i avui ens aporta singularitat, caràcter i qualitat de vida en aquest territori al costat de la metròpolis.
Com en les anteriors edicions, un relat vinculat amb la vinya i el vi del nostre territori es marida amb diferents vins de la DO Alella i amb uns tastets gastronòmics.
Amb la historiadora Cristina Armengol, la periodista Montserrat Serra i els tastets a càrrec de la cuinera Marta Bofill, de Petiteven.

Pujar al principi de la pàgina