Notícies
Publicat el 20 de febrer de 201920.02.2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Ajuntament posa en marxa un nou sistema de tramitació electrònica
Nou sistema tramitació electrònica

L'Ajuntament està treballant des de fa mesos en la posada en marxa d'un nou sistema informàtic de tramitació electrònica que culminarà a principis d'abril amb la implementació del gestor d'expedients electrònc. El sistema, que ja es ve aplicant des de fa setmanes en el procés de treball intern de les diferents àrees de l'Ajuntament, s'obre des d'aquest dimecres, 20 de febrer, a la ciutadania amb el traspàs dels registres d'entrada i sortida a aquesta nova plataforma. 

El canvi de sistema suposarà una millora en l'organització interna que també repercutirà en la ciutadania, a l'hora de relacionar-se i fer tràmits amb l'Ajuntament i un avenç molt important cap el camí de l'administració electrònica. 

L'Ajuntament va adjudicar a l'empresa Audifilm Grupoal Sofware SL, per 82.566 euros,  el contracte del servei de consultoria i implantació d'un treball basat en l'E-SET del Consorci de l'Administració Oberta de Catalunya (AOC), i el subministrament d'una solució de software per a la implantació de l'administració electrònica amb els serveis de manteniment i suport. 

Inicialment, i fins la seva implantació definitiva, pot comportar un alentiment en la tramitació i incrementar el temps d'espera a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania, fins que la nova plataforma funcioni a ple rendiment i el personal estigui totalment familiaritzat amb ella. 

Pujar al principi de la pàgina