Notícies
Afectacions viāries a la carretera BP-5002 pel trasllat de set arbres centenaris al Masnou
No es podrā circular en sentit descendent des de l'avinguda Badalona i haurā talls puntuals en sentit ascendent

Foto BP-5002La circulaciķ de vehicles per la carretera BP-5002, entre Alella i El Masnou, es veurā afectada a partir d'aquest dijous, 9 d'agost, i durant uns quinze dies, previsiblement, mentre es realitzen els treballs de trasllat de set arbres centenaris afectats per la construcciķ d'una rotonda a aquesta via promoguda per la Diputaciķ de Barcelona, a l'alįada del carrer d'Amadeu I, a la intersecciķ amb els carrers de Múrcia i de Rosa Sensat, al municipi veí del Masnou.

Estā previst que els treballs s'inicien aquests dijous, 9 d'agost, i que puguin quedar enllestits en un māxim de quinze dies. Mentre es realitza el trasllat de l'arbrat no es podrā circular en sentit descendent per aquest punt de la carretera, de manera que es faran desviaments de trānsit des de l´avinguda Badalona pel barri de Can Teixidķ (pels que vulguin accedir cap al sud) i des del carrer Guilleries (pels que es dirigeixen cap a la zona nord). L'Ajuntament del Masnou té previst instalˇlar senyalitzaciķ els recorreguts alternatius. 

En sentit ascendent es manté la circulaciķ en tota la via amb talls molt puntuals (un o dos al dia) en els quals es desviarā el trānsit pel carrer Navarra, excepte el transport urbā d'autobús i els vehicles pesants que hauran d'esperar l'apertura de la via. 

Les afectacions viāries provocades pel trasllat de l'arbrat obligaran l'empresa Sagalés a modificar els horaris de les línies Alella-Exprés (línia 690) i Alella Circumvalˇlaciķ (línia 646). Entre el 9 i el 26 d'agost els horaris seran els següents:

Alella-Exprés Línia 690 Alella Circumvalˇlaciķ. Línia 646

Segons informa l'Ajuntament del Masnou, el passat dimecres 1 d'agost va rebre la confirmaciķ que els vuit plataners afectats per les obres de construcciķ de la rotonda a la carretera d'Alella podran ser trasplantats i reubicats en una zona propera, tal i com havia demanat l'Ajuntament a la Diputaciķ de Barcelona, que és qui té la titularitat de la carretera BP-5002 i s'encarregarā de les obres.  

El Pla de mobilitat urbana i sostenible (2006-2012) del Masnou ja preveia la construcciķ d'una rotonda per a la millora de la seguretat viāria, fet que també inclou el PMUS del 2016-2020, aprovat inicialment. Per la carretera d'Alella hi circulen una mitjana de 15.000 vehicles diāriament, mentre que la mitjana normal de les vies urbanes és d'uns 3.000. 

El projecte d'aquesta rotonda respon a la necessitat de millorar un dels punts negres pel que fa a la circulaciķ del municipi amb la construcciķ d´una rotonda semaforitzada per dotar de major seguretat viāria l'entorn, augmentar la permeabilitat per als vianants i resoldre els problemes de congestiķ de trānsit. 

Més informaciķ en aquest enllaį

Veure els recorreguts alternatius

Desviaments

Desviaments

Fitxer: desviaments.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 2
Mida: 1,09 MB

Desviament en cas de pluja 

Desviaments en cas de pluja

Desviaments en cas de pluja

Fitxer: desviament_en_cas_de_pluja.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 2
Mida: 1,07 MB

FONT: Ajuntament del Masnou 

Informaciķ publicada el 3 d'agost de 2018